26 feb 2012

MAMA MIA i DANSART


Radio Pirineus, miércoles, 22 de febrero de 2012 a la(s) 14:32 ·
 La tècnica de cultura de l’Ajuntament de Puigcerdà, Mary Carmen Ramón, va fer públic dilluns a l’Hora Pirineus, que aquest estiu la Cerdanya acollirà per primera vegada, integrament en català,  el musical Mamma Mia!.
L’Iniciativa que ha sorgit de l’associació ceretana recentment creada “Cerdanya Musical” pretén unir sota un mateix espectacle, professionals i aficionats al teatre, la música i el ball de la nostra comarca amb l’objectiu d’oferir una nova proposta cultural.

A hores d’ara, la companyia compta amb un total de 13 actors procedents dels diferents grups de teatre de la comarca així com amb la participació de les tres corals de Puigcerdà, “Capella de Santa Maria”, “Cerdanya Canta” i “Flor de Neu” i un cos de ball amb prop de 20 ballarins que seran coreografiats per l’escola de dansa “Dansart”. Cal destacar que entre la part artística i la part tècnica, un centenar de veïns de la comarca prendran part en l’escenificació d’aquest musical basat en les cançons del grup suec Abba.

Amb aquest primer projecte, “Cerdanya Musical” aposta per un nou concepte d’associacionisme i col·laboració entre les entitats comarcals relacionades amb les arts escèniques i espera, poder oferir un musical diferent anualment.
Tot aquell que estigui interessat en formar part del cos de ball o de l’equip tècnic, pot posar-se en contacte amb l’Associació al correu cerdanyamusical@yahoo.es o mitjançant el facebook.








Busquem nois i noies que vulguin formar part del cos de ball del Musical Mamma mia! que es representarà aquest estiu a la Cerdanya. no cal experiència en ball, només ganes de passar-ho molt bé! la coreografia serà a càrrec de Dansart Cerdanya!!!